Verksamhet

Vi gör dig kommunikativ

Kamlin Kommunikation arbetar med redaktionellt innehåll, det vill säga texter som levandegör ett företag eller en organisation.

Med grund i journalistiken levererar vi välskrivna texter som skapar läslust, samtidigt som de återger fakta och sammanhang på ett respektfullt sätt. Ofta gäller det ett samlat textmaterial till ett större projekt, där strategisk kommunikation och helhetstänkande ingår naturligt. Att hjälpa kunden att ”hitta sitt varför” är ofta en central del.

Det vi gör syns i tidningar, på webb, i årsredovisningar, böcker och andra kanaler. Det handlar om texter, men även mer än så. Webbuppdrag kan omfatta helhetstänk och struktur. Tidningar arbetar vi gärna med som totalproduktioner. Vill du ge ut din självbiografi och arbetar/har arbetat i näringslivet kan du få hjälp med skrivandet.

Vi arbetar gärna med komplext material, till exempel inom områden som fastighet/samhällsbyggnad, bank/finans, digitalisering, industri, hållbarhet, ägarfrågor, HR och forskning/utveckling.

Företaget drivs av Anneli Kamlin, skribent och redaktör/projektledare. Vi har också ett nätverk av andra kommunikationsexperter, bland annat de som finns på Pluralis, www.pluralis.se.